Оперативен лизинг на автомобили

Кои сме ние

Top Lease e бранд на компания „Модул“ ЕООД, която оперира с коли под наем от 2003 г. насам. Най-известният бранд на фирмата е Top Rent A Car и под него се предлага краткосрочно отдаване на автомобили. През годините нашата компания успя да сформира многоброен автопарк, обхващаш пълния спектър от автомобилни класове - от малки икономични до луксозни пълноразмерни автомобили. В момента автопаркът се състои от над 1800 коли, по-голямата част от които чисто нови или до 2-годишни.

През годините създадохме и развихме верига от офиси на Топ локациите в България – големите градове София, Пловдив, Варна, Бургас, както и най-популярните български курорти. Работихме усилено за висока клиентска удовлетвореност и оптимизирахме процесите си, за да осигурим високо качество на обслужването.

Top Lease е естественото продължение на амбициите ни да бъдем сред водещите компании у нас, предлагащи услуги, свързани с автомобили и транспорт. Услугата оперативен лизинг на автомобили тепърва набира сили у нас, тъй като потребността от нея нараства с всеки изминал ден. Съвременната среда изисква бързи и удобни решения, а Top Lease е в състояние да ги предостави на високо ниво. Благодарение на мащабите, с които работим, ние сме в състояние да Ви предложим нов или малко употребяван автомобил на оперативен лизинг при изгодни цени и условия.

Top Lease предлага дългосрочен лизинг на разнообразни по клас, марка, модел и размери автомобили. Големият автопарк в комбинация с отлично обучен екип и индивидуално отношение към всеки клиент ни правят предпочитан партньор в отдаването на автомобили на оперативен лизинг на малки и големи компании.