Оперативен лизинг на автомобили

За кого е подходящ оперативния лизинг

За кого е подходящ оперативния лизинг?

Заради всички предимства и ползи, които предлага, оперативния лизинг е подходящо решение в много ситуации. Поради самата специфика на ползване и вземайки предвид характеристиките на клиентите, лизингодателите условно разделят клиентите на оперативен лизинг на 3 типа: частни клиенти, които са всъщност физическите лица, корпоративни клиенти, които обединяват всички фирми, организации и институции, възползващи се от услугата, и клиенти с автопарк които спадат към корпоративните клиенти, но са с нужди от по-големи бройки автомобили, обособени в цял един малък или по-голям автопарк.

Важно е при прегледа на офертите да определите правилно към кой тип клиент спадате и кои Ваши нужди ще удовлетвори услугата оперативен лизинг. Помислете над това и осигурете информацията на нашия експерт по оперативен лизинг.

Междувременно можете също да разгледате предварително моделите автомобили и да си набележите такива, които Ви интересуват.

Ако все пак имате някакви съмнения, не се притеснявайте. Достатъчно е да изпратите Вашето запитване и да ни предоставите основна информация за автомобила, от който имате нужда. Нашият екип се състои от специалисти в областта, които със сигурност ще Ви помогнат в дефинирането на Вашите нужди и ще Ви предложат неустоима оферта.

Свързани страници

Предимства на оперативния лизинг

Предимства на оперативния лизинг

Какво е оперативен лизинг

Какво е оперативен лизинг?